Vraag een demo aan

Er ging iets fout. Probeer het later nog eens opnieuw, of stuur ons een mailtje.
Bedankt voor de aanvraag. We nemen binnenkort contact op.

Kentico voor marketeers

Kentico, de totaaloplossing voor uw online marketing

Vraag een gratis demo aan

E-mail campagnes

Met Kentico Email Marketing ziet u onmiddellijk hoeveel mensen de email hebben geopend en doorklikten op de link. Gebruik A/B testing variaties en MVT modules om campagnes te optimaliseren. De unieke functionaliteiten van Kentico Campaign Management maken andere tools compleet overbodig. U start, analiseert, verbetert en beheert campagnes efficiënt vanop één lokatie, web-based.

gratis demo aanvragen

Makkelijk content creëren, ook door collega’s

Gebruik de intuïtieve Kentico interface om snel en efficiënt content aan te maken zoals formulieren, page templates, nieuwsbrieven of campagnes. Met de ingebouwde image editor wordt het snel resizen, croppen en roteren van beelden een plezier. Bovendien kan u voor contentcreatie ook andere collega’s toegangsrechten geven tot specifieke documenten. Alle wijzigingen worden getraceerd en u behoudt controle over contentkwaliteit en merkconsistentie.

gratis demo aanvragen

Één centraal systeem voor al uw websites

Kentico heeft een krachtig multi-site management dat u toelaat al uw websites vanuit één plaats te beheren. Nieuwe sites uitrollen is een kwestie van enkele uren. Of u nu een corporate site, een microsite, een webwinkel of een online community wenst op te zetten, de productiesnelheid is enorm, zónder in te boeten op kwaliteit. Ook de aanmaak van een meertalige website doet u in Kentico met het grootste gemak.

gratis demo aanvragen

Maak fans in een online community

Online converseren uw klanten als nooit tevoren. Met Kentico bouwt u community sites en start u online gesprekken. Introduceer nieuwe ideeën via blogs, vraag feedback aan uw klanten, help uw ambassadeurs en stimuleer fora.

gratis demo aanvragen

Verkoop online via uw webshop

Uw producten beheert u in Kentico even gemakkelijk als uw content. De Kentico E-commerce solution maakt van uw website een performant verkoopskanaal. Kortingen en promoties kan u perfect beheren in lijn met de budgetbelangen. Stel verschillende check-out scenario’s op voor cross-selling, up-selling, repeaters, … Geef klanten de kans om productvarianten te creëren in kleur, grootte, stijl, persoonlijke boodschap, etc.

gratis demo aanvragen

Personalisatie & segmentatie

Toon de juiste content op het juiste moment. Dankzij Content Personalisatie krijgt elke bezoeker relevante content. Maak Persona’s aan, segmenteer bezoekers, en garandeer aan elke doelgroep de relevante content. Dit betekent meer leads en meer conversies.

gratis demo aanvragen

Kentico als online content- en marketingplatform is een mooie stap voorwaarts door haar gebruiksvriendelijkheid en features.

Kenny, Kentico Specialist bij Qite
Vraag een gratis demo aan